19+3

Ohoj alla söta där ute

Idag är de onsdag och jag är i vecka 20 (19+3). På söndag så går jag in i en ny vecka och jag är beräknad den 21 december.
Jag kan ju säga att jag börjar bli en aning stor nu ^^ Pratade med svärmor idag och hon sade att det syns riktigt väl nu. :) Men de är bara mysigt tycker jag. Älskar min mage och plutten inuti. :)
 
Jag och Henrik hade ju kommit överens om namnet på lillis och så sade vi att vi skulle hålla det hemligt tills skrutt är ute, kul om någon annan skulle höra tex och som ska få tidigare tänker "oh de var ett fint namn, det tar vi" -_-'
Så han berättade för sin brors sambo, och hon svarar: "Jag tycker inte om det namnet" Jaha? So? Det är väl inte hennes barn eller? I don't give a f*ck om hon gillar det eller inte, jag gillar det och det är det som skrutt ska få heta. PUNKT. Får hoppas att han inte säger till någon/några fler iaf...
 
På söndag så har jag gått halvvägs. Då är de bara 20 veckor kvar. Häftigt. :D Då kommer såklart bilder upp också. =) kan visa sen magen från då jag plussade och hur stor jag är nu. :)
 
Imorn ska jag få träffa Johanna också. Min äldsta vän, ska bli trevligt, har inte träffat henne på ganska så länge nu så imorn ska vi träffas, yey. :D Hoppas bara inget dyker upp så hon inte kommer, :/ That would really suck. :(
 
Aja nu ska jag fortsätta se filmen Cube som jag började se igår så får vi höras senare. :)
 
 
 

Oj

Skepp Ohoj

Jag startade denna bloggen i januari men de blev aldrig av att jag skrev något. (Har nyligt fått en ny dator så dator sittandet har ökat). Men nu ska de bli ändring på de.
 
Kan berätta lite kort om mig själv.
 
Jag heter Ellenore, kallas Elle och jag är 24 år gammal. Bor i Västernorrland med min sambo. VI håller på att renovera ett hus som vi sedan ska flytta in i och vi väntar tillökning. Den 21 december är Lillis beräknad och jag är hur lycklig som helst.
 
Mina intressen är: Musik, film, läsa, dansa, böcker, barn, familjen, mina vänner, skriva och rita, skulle man kunna säga. :)
 
Vad mer kan jag berätta om mig själv? Äsch, det kommer väl. Ska försöka vara duktig och lägga in bilder och så. ^^
 
Här har ni några. :)
 
V.19 (18+3)
 
 
V.14/15
 
 
- Over and Out -