SM GULD!!!

Frölunda vann SM GULD!!! :D
 
Hahahahaha jaaaaaaaa, fy fän va gött att Frölunda vann istället för Skellefteå AIK i år!! :D
Taggar: Frölunda, Hockey, SM GULD;

Happy B-day to me..

Skepp Ohoj Bloggen!
 
Det är den 20.e april idag och de betyder att jag fyller år. Jag har nu levat på denna jord i 27 år. Har faktiskt haft en bra dag idag även om H hade glömt bort att jag fyller år idag (igen?!) men Lily och jag har fikat med glass och de sjöng må du leva för mig imorse på praktiken och jag har fått fika på jobbet så jag är faktiskt relativt nöjd i alla fall.
 
Önskar att jag fick spendera denna dagen med mina älskade familj och vänner som inte är här nu och ni vet att jag saknar er hoppas jag. <3
 
Vill tacka för alla gratulationer på min dag och hoppas jag att ni alla andra haft en bra dag också <3
 
 
Taggar: Födelsedag;

Snart praktik!

 
 
Skepp Ohoj!
 
Nästa vecka börjar våran praktik! Jag kommer att vara i Norrflärke så det är skönt att kunna gå till jobbet/praktiken och inte liksom behöva passa en massa busstider och så vidare! :D
 
Måndag går jag inte utan jag börjar tisdag nästa vecka och då går jag kväll och börjar jobba klockan 15.00 så de blir gött de här!
 
Sen har jag blivit tillfrågad om jag kan hoppa in och jobba nu på fredag kväll och söndag kväll så de är bra. Cash is king och då vi inte kommer att få så mycket från CSN i slutet på Maj för att det är termins slut så behövs alla pengar man kan jobba in.
 
 
Nu börjar min lektion. Ha det gott vänner <3
 
- Over and Out -