Jå kom icke på någon bra rubrik idag ^^

Skepp Ohoj

Ja Lily sov väl ca 1 timme knappt i sängen sin igår innan hon grinade och vaknade sen fick hon sova inne hos oss. Men jag skall icke ge upp! :)

På praktiken går de bra tycker jag, sen har jag ju jobbat med de här i somras och jag trivs jätte bra på avdelningen.
En i personalen frågade om jag stod med på listan över Myrtengårdens vikarier men det gjorde jag inte och hon tyckte jag skulle prata med enhetschefen och säga att jag kan jobba kvällar och helger och de ska jag absolut göra. Jag trivs och hon sa att jag kan ju arbetet :-) 

Sen kan jag ju inte vänta på att resurserna ska ringa och fråga om jag kan jobba och inte arbeta alls när jag har möjlighet heller. (Om ingen ringer menar jag)

Jå men de va en liten uppdatering från mig :3


Nej nu ska jag in i duschen. Ha de gott ikväll!

- Over and Out -

Andra kvällen

Nu sover Lily i spjälsängen. Lyckades natta henne där. Andra kvällen (inte i rad) som hon somnar i spjälsängen.

I lördags så strax efter klockan 22 så somnade hon i spjälsängen och sov till ca 03 och sen fick hon sova inne hos oss och kvällarna där efter nattade Henrik hon i vår säng så igår vaknade hon när jag skulle ta av henne jackan för jag hade kvällspass på praktiken så då var de bara att lägga sig i sängen och natta hon.

Men jag tänker hålla stenhårt nu på att försöka natta henne i sin säng så hon vänjer sig att somna där till att börja med :-)

Kan ni tänka er att hon faktiskt blir 2 år om knappt tre hela veckor?! :o 


En trött Elle signar ut! (dags för senaste avsnittet av The Walking Dead!) 

- Over and Out -

God morgon ^^

God morgon ^^
Klockan är just nu 05.40 och jag ska alldeles strax göra mig i ordning och sen åka bussen in till Bredbyn. Har praktik nu i 4 veckor och jag hamnade mitt emot min gamla avdelning där jag jobbade i sommar. :) 

Jag går idag 7-16 och hade igår tittat fel så jag trodde jag skulle gå 14-21.15 idag men de är imorn ^^ Henrik jobbar dock fortfarande stängning ikväll.


Här sitter jag och myser. De är kallt nu på morgonen ^^

Jaja nu har jag druckit mitt kaffe så tänkte börja göra mig klar. Bussen går 6.30 ca.

Ha de gott!

- Over and Out -