Ledig dag!

Skepp Ohoj på er alla!

Nu har jag haft två stycken inskolningsdagar och jag tycker faktiskt att det har gått riktigt bra. Dom är trevliga som jag jobbar med och det känns som att vi kommer bra ihop allihopa (som jag arbetat med dessa två dagar) och det är ju super bra. :)
 
Imorgon blir det ett "lång" pass då jag jobbar 7-17:00 :) Men det känns bra. Kör jag moppen in.
 
Jag trafikförsäkrade ju min moped igår så jag kan köra den nu och igår kväll körde jag till jobbet och det var så härligt och det gick ju så bra också, så imorgon bitti blir det till att köra till jobbet igen.
 
Lily är på förskolan nu och jag dricker kaffe och ska diska. Sen ska jag röja lite i köket för jag ska baka idag. Kanelbullar hade jag tänkt baka och jag känner mig sugen på att baka en LCHF cheesecake, eller så bakar jag bara en vanlig cheesecake. Ah vi får se :)
 
- Over and Out -

Första inskolningsdagen

God morgon kära läsare!

Klockan är just nu 06:14 och jag sitter utanför porten till mitt sommarjobb. (Den är än så länge låst) och jag börjar först om ca 15 minuter så :) 

Somnade sent igår kväll men vaknade pigg när larmet gick imorse och åkte med Nelly in. 

Skönt är att solen lyser och jag sitter på en bänk utanför i värmen. De blåser lite kyligt, men de gör solen upp för med värmen och de är skönt att sitta här. ;)

Ville bara ge en snabb uppdatering!


- Over and Out -

Lämnad ensam på föris plus lite till!

Ja idag testade vi att lämna Lily ensam på förskolan för första gången. Vi gick strax efter 9:05 och kom och hämtade henne igen 10:30 och det hade gått hur bra som helst. Imorgon ska vi testa och lämna henne igen :)
 
Jag träffade chefen för Myrtengården idag också och fick mitt första schema. Så imorn ska jag lämna in en kopia av det till förskolan.
 
Min inskolning börjar måndag till veckan och det känns riktigt bra. :) Nu måste jag bara vägregga mopeden och försäkra den så kan jag börja köra den :D