Hos mamma ^^

Skepp Ohoj ^^

Jag är just nu hos min mamma och min syster är här :) tyvärr så åker hon imorn :( men hon har varit här i några dagar nu och vi har umgåtts mycket :) 

Jag har inte haft nå internet förutom det i telefonen och jag har fokuserat på att spendera så mycket tid med min syster och min mamma :) 

Ikväll kommer Johanna över och vi ska ha en liten mini baby shower eftersom att min syster inte kommer kunna vara med när jag väl ska ha en sen. (Lite tråkigt dock att göra en själv men jag vill ha!) :)

Alltså det är galet hur många söta bäbis kläder det finns :D

Nej nu ska vi återgå till pizzamackorna och The Walking Dead! ;)

Jag är ett kontrollfreak!!

Tyvärr så stämmer detta ganska bra. Ni förstår jag är en sådan som om jag har planerat något vill jag att det ska gå som man har sagt. Jag hatar när det dyker upp något oväntat.
 
Ett exempel:
Min syrra kommer till min mamma ikväll. Det visste vi. Men grejen var den att imorn skulle dem komma hit och se huset, lämna lite saker och jag skulle följa med dem hem. Henrik är ju ledig imorn så han är snäll nog att skjutsa mig in till stan (ungefär 4 mil enkel) så jag kan komma till dem imorn iaf. Men nu ringde dem IGÅR när jag redan var i stan och berättade att det inte blir så. Och Jenny ville gärna att jag skulle ta hennes buss ikväll från stan. Men jag hade ju inte tagit med mig ombyte tillräckligt för att stanna till torsdag osv. Och Henrik ville inte följa med till Nordmaling och åka tillbaka imorn (han jobbar på tisdag och börjar tidigt och dessa 2 dagar är hans lediga från en väldigt lång arbetsvecka). Men nu ska Henrik i alla fall vara snäll och skjutsa mig imorn. :)
 
Men min poäng är att jag hatar när saker och ting inte blir som man tänkt och planerat och sedan får höra om förändringarna lite "försent" om du frågar mig.
 
Jaja, ny vecka idag ;D Och ska försöka ta en veckans magbild ikväll/idag annars får ni den imorn. :)
 
Och kommer skriva ett inlägg senare också om hur matchen var igår. :) Och jag har faktiskt tagit lite bilder åt er som ni ska få se sen också. :)
 
Tillsvidare:
- Over and Out -

Fredag kväll

Fredag ikväll.
 
Sprängande huvudvärk. -_- Som INTE vill ge med sig... -_-
 
Hockey imorn. Yey :D Ska skrika mig nästan hes ;D
 
Hela gårdagen så krånglade blogg.se för mig. Var så för er också? Jag lyckades iaf skriva 2 inlägg via appen i telefonen. ^^
 
Jag kan säga att jag har märkt som ett litet mönster jag. Relativt sent på kvällen och på morgonen eller ja typ mellan 10-11 är hon också väldigt aktiv :)
 
Jag går in i vecka 33 på söndag redan. Herregud vad tiden går undan alltså. :O Idag har jag bara 57 dagar kvar till bf. Och som jag längtar. :D
 
Nej nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva mer att jag ska dricka mitt kaffe så hoppas vi att huvudvärken går över (har haft den sedan 16 ungefär idag)..