Så jävla stolt!

Jag vägde mig för kul skull imorse och jag blev så jävla chockad över resultatet så jag testade att ställa mig på vågen igen och den visade precis samma sak!
 
Jag väger just nu 61,5kg och jag är så jävla stolt!!!! :D
 
Om man ska räkna från startvikten precis när Lily föddes så vägde ju jag hela jävla 91kg (Och det är jävligt mycket på mina endast 149cm!) Så har jag sammanlagt gått ner från 91 till nu 61,5 Hela: 29,5kg!!!
(Jag har bara 0,5kg kvar till 30kg!)
Så delmål 1 är: 60kg
Delmål 2: 55kg
 
Jag har bara 0,5 kvar till 60kg och 6,5kg till 55. :)
 
Om man ska räkna bort gravidkilona så har jag ändå gått ner 10,5kg sen i somras och det känns faktiskt riktigt jävla bra! Fan vad bra du är Ellenore!! :D
 
Sen är jag ju lite små förkyld just nu också så känns riktigt bra att det faktiskt händer saker även om jag inte kan träna just nu!
 
Om det fortsätter såhär så har jag helt klart klarat delmål 1 till april som är 60kg :)
 
 
 
Snart är de dags att ta nya bilder och jämföra från april -14 till april -15 S P Ä N N A N D E !! :D

Slutbetyg programmering 1!

Jag har fått mitt slutbetyg i programmerings kursen och jah är faktiskt nöjd :)

Jag fick D och de är helt okej :)

Äntligen är den avklarad xD



- Over and Out -

Lilys efternamn

Ja vi skickade ju in papperna för några veckor sedan nu och har väntat och väntat för att få svar då vi ska ut och resa snart. Så bestämde jag mig för att kolla på försäkringskassan om det hade ändrats där för jag fick varken något telefonsamtal eller något brev om hon fått ändra efternamn eller inte.
 
Men nu heter Lily inte Lindberg längre utan nu heter hon Gyllenflykt. I feel so alone in this family! D: Nej skämt åsido. :)
 
Nu ska jag återgå till disken, så här har ni en kort uppdatering!
 
- Over and Out -