Lilys första förkylning

Ringde nyss in till 1177 för jag känner mig orolig för Lily. :(

De misstänker att hon har en förkylning och eftersom att jag är förkyld så är de mitt virus som smittat henne ;( så för att försöka få ner febern så har tagit en frotté handduk som jag blött i kallt vatten och baddar på hennes rygg och huvudet. :( skulle hålla henne svald med lite kläder på. 

Måste säga att detta gör så fruktansvärt ont i mamma hjärtat och jag är så otroligt rädd! Orolig för Lily. Hon är jätte dåsig och äter knappt när jag matar henne och sover mycket mer än vad hon skulle göra i vanliga fall. :( blir det inte bättre så får vi åka in med henne. Åh jag hoppas att det inte blir allvarligare än såhär...


Frisören imorn

Jag fick ju som ett besök hos frisören i födelsedagspresent och imorn klockan 13:15 har jag fått tid. Ska bli riktigt skönt att få fräscha till sig lite :D Ska komma ihåg att ta någon typ av förebild och sen of course en efter bild. :)
 
Lily ligger och sover just nu så jag håller på att värma på min lunch samtidigt som jag lyssnar på musik och läser Harry Potter and the half-blood prince. :) Läste just ut chamber of secrets och sen sista kapitlet på and the order of the pheonix för att förfriska minnet lite. Har ju läst den på svenska för några år sedan så tänkte att nej men nu måste jag läsa half-blood prince också. ^^
 
Pumpade ut lite mjölk till Lily eftersom hon åt så extremt lite när jag försökte amma henne innan hon somnade. Jag hoppas verkligen att hon är lite hungrigare när hon vaknat och vill ha lite mat, annars får jag ringa/mejla till vår bvc sköterska. Hon har ju annars som inte haft några större problem med matningen. :/
 
Aja nej nu ska jag fortsätta med näsan i boken tills lunchen är klar. Hoppas att ni alla har en bra dag där ute. :)

Typiskt! D:

Skepp Ohoj alla där ute ^^

Jag ber så hemskt mycket om min inaktivitet här. Det tar ju faktiskt inte särskilt länge att skriva några rader men nu känner jag faktiskt att bloggkänslan börjar komma tillbaka :)
 
Jag fyllde 25 år förra söndagen och idag så har min faster och min farmor och deras varit här och firat mig. :) Det var riktigt trevligt. Lite små jobbigt att Lily hade så ont i magen först bara :( Men sen fick jag henne att somna och då gick det ju riktigt bra. :)
 
Fick kläder till Lily och pyjamaser :3 Sen så fick jag pengar så att jag kan gå till frisören (skulle fått ett presentkort men de krångla lite ^^) Så jag ser fram emot att få gå till frisören :) Det var ju en mycket bra present <3
 
Lily har blivit så sjukt stor nu alltså! Redan 4 månader och hon växer så det knakar verkligen! Ska ta mig i kragen och lägga upp en massa bilder snart också det lovar jag. :)
 
Nej måste säga att detta var allt för denna gången ^^ Ska verkligen skärpa mig och logga in oftare och blogga mer för jag vill ju det. :)