Kpop

Jag är en sucker för kpop ^^ Men när de kommer till pojkband som tex One Direction blir de blä. Jag gillar inte deras musik, vissa texter kanske är bra och så, men jag gillar inte deras smör smör låtar. Sådana låtar har jag väldigt mycket svårt för ^^
 
Men just nu är jag inne i en kpop period igen ^^ Lyssnar på mina favorit låtar om och om igen ^^ Vet inte i hur många dagar per veckor jag somnat med vissa kpop låtar på hjärnan och när jag vaknar för att gå på toa på nätterna så när jag lägger mig igen så fortsätter jag att ha samma låt på hjärnan xD Det är dock ganska frustrerande ibland när man är himla trött och inte kan texterna ^^'
 
~**~
 
Imorn ska jag spendera en hel dag i stan men min bästa vän Emelie. VI har inte träffats på ett tag så ska bli trevligt att ses. :) Har en massa att prata om plus att hon inte sett magen på ett tag så blir roligt och se hennes reaktion på hur stor min mage blivit xD Hon ville jul shoppa men har inga peninga så shoppingen får hon stå för. :)
 
~**~
 
Nu ikväll så var mamma och Lars hit också. Fick en massa julsaker som jag haft hemma hos henne så nu står faktiskt en jultomte i köksfönstret och i det andra fönstret i köket har vi en julstake upp :D Sen satte Lars upp min julstjärnelampa i fönstret i vardagsrummet så nu har vi lite mer ljus här inne som i köket - skönt för det är himla mörkt här annars då vi lider brist på lampor orz. Mamma var även snäll och hjälpte mig med maten, hon tyckte att jag mest bara skulle sitta still och ta de lugnt min gullmamma <3 Lars tror att Lillis kommer titta ut tidigare eller snart om någon vecka eller så. Jag skulle inte alls klaga om hon ville titta ut om en vecka <3 Jag längtar fruktansvärt mycket efter henne nu och Henrik sade även att han kunde sätta ihop skötbordet imorn. Lars skulle gjort det ikväll om han hade haft en insektsnyckel. (Om ni bara visste hur mycket vi har som inte är klart för hennes ankomst än D:
 
Saker som inte är klara (men som vi har):
- Skötbordet ihopsatt
- Vaggan färdigbäddad
- Bäbiskläder tvättade
- Bäbiskläder vikta i byrå
- Vaggan bredvid sängen
- ...
Säkert är de mer som jag glömt ^^
 
Nej nu ska jag avsluta detta fredagsinlägg så kanske vi hörs imorn. :)
 
 

JAG ÄR EN TJOCKIS!!

Skepp Ohoj ^^

Nyligt hemkommen från bm besöket jag hade nu på morgonen. Henrik var ju med och han fick höra Lillis hjärta för första gången (som inte var inspelat). Jag log en massa och det var härligt att se hans leende när han fick höra. :) Fick även veta att huvudet var ruckbart och hon sade att jag nu måste vila en massa och ta de lugnt för att inte få högt blodtryck då jag haft lite huvudvärk ofta om kvällarna.
 
SF-måttet idag: 36
Startvikt: 72,4
Vikt idag: 89,5
 
Jag har alltså gått upp sammanlagt 17 kg!!! D: Men sen så har jag ju samlat på mig en massa vätska i benen och armarna också och det såg ju bm nu, men jisses 17 kg känns himla mycket på lilla mig. Nog för att jag är i slutet och hon kan komma när som helst så. Nu har jag inte bara 17 kg jag ska tappa utan sammanlagt 39 kg för att komma till min målvikt (givetvis efter förlossningen såklart).
 
Jag frågade om tillväxtultraljud om jag kunde få göra ett sådant då hon känns som tung men då sade hon att det bara görs om man är ovanför kurvarn eller under strecken på kurvan så jag kommer inte få göra något. Typiskt. Jaja, var ju precis på översta strecket nu så får ju som se om 1.5 vecka om jag fortfarande inte fött då hur mitt sf-mått ligger då.
 
Som sagt mycket vila och hon tyckte det var bra att jag kunde sticka för en del klarar inte det tydligen i fingrarna och händerna, men jag tycker faktiskt att det är en ganska skön sysselsättning plus att jag känner mig på ett sätt lite lättad också över att huvudet var ruckbart fortfarande. Känns som att jag har så mycke kvar att göra som jag och Henrik inte gjort än och eftersom att tvättmaskinen är opålitlig har jag inte heller kunnat tvätta bäbiskläderna vi har. -_-

Nej nu ska jag återgå till min frukost så får vi höras senare. :)

"Stormvindar" ute..

Släppte just in Indie. Hörde utanför mitt fönster hur vinden tilltagit ordentligt och gick för att öppna upp för honom och öppnade dörren bara lite grann och han kom in flygandes nästan och vinden fick fatt i dörren. Så mycket blåser det utanför, lite små läskigt när man är ensam, men har en lite Lillis som hickar och trycker mot revbenen på vänster sida och en lurvig kall katt som håller mig sällskap <3 så helt ensam är jag ju inte. :)
 
Förkyld är jag typ också, får ont i halsen morgon och kväll och är täppt i näsan så det känns som ytterligare en förkylning. Slår nog säkert världsrekord snart i antal förkylningar per månad/kvartal... :S Sedan denna graviditet har jag väl varit förkyld säkert fem gånger om man kan räkna detta som förkylning. Tycker att det är ganska mycket på 8-9 månader, nog för att jag haft såhär sedan 2011 ungefär så är de för mycket tycker jag!!
 
Just typiskt att en ny storm ska landa i Västernorrland - Jag hade faktiskt tänkt att jag skulle ut och röra mig idag så att man kanske kan sätta igång lite förvärkar och så, men det är glashalt på vägarna och snön är nästan helt borta och det regnar lite smått nu och nämnde jag att det blåser väääääldigt mycket?
 
Tur att Henrik ska handla ikväll då så att jag kan baka en massa imorgon :D Tänkte försöka mig på att julbaka lite :) Och förhoppningsvis kanske det kan sätta igång något.. <3