Så mycket...

Åh så mycket jag vill göra och det är redan kväll! :(
 
Jag vill gärna få in en timmes träning och sen måste jag diska och sen har vi middag som ska lagas (nej har inte gjort någon middag än för jag har suttit och kliat sönder huvudet på uppdrag 3 som tagit hela dagen med allt annat plugg som jag gjort!) :/
 
Kan ju börja smidigt med att köra flera korta träningspass medans jag gör diskvattnet. Ja de låter som en bra idé ^^
 
Trevlig fredag kväll på er alla där ute! :)
 
- Over and Out -

ÄNTELIGEN färdig!!

OMG jag har suttit i princip hela dagen med att läsa färdigt de som skulle läsas i boken, gjort testa dig själv 3 och uppdrag 3 idag. Nu är jag helt slut på!
 
Sen blir jag ju också så fruktansvärt frustrerad också just för att man får se några kodexempel i studieguiden och några i boken, sen kommer uppgifter som behandlar lite av både ock, men inte hela så man vet ändå inte riktigt hur man bäst ska skriva koden och det blir jag lite frustrerad på. Sen att jag skrivit efter varje uppdrag att jag gärna tar emot hjälp från min lärare att han gärna får förklara uppgiften och hur den ska göras för mig och får inte svar på det.
 
Ett tips! Plugga inte via Hermods. Jag är i alla fall sjukt missnöjd med den hjälp jag inte får från läraren när jag behöver det. :/
 
Nu ska jag läsa ännu lite mer i hela boken och läsa igenom alla mina anteckningar för slutprovet som ska in den 14.e mars för den 20.e mars är denna kursen slut.
 
Man kanske skulle gjort ett inköp på arbetsboken... Kanske jag blir lite vettigare från den. :(

Åh maj gadd!

Ohoj på er där ute!

Hoppas ni haft en helt underbar dag i solen idag? :)
 
Jag har för kanske en kvart fyrtio minuter sedan precis kört ett 60 minuters träningspass och innan det så var jag ute cirkus 1,5 timme och bar in ved.
 
Så nu är jag sådär härligt trött på i kroppen. Att lyfta mitt glas till munnen för att dricka känns tugnt i armen.
 
Henrik skulle egentligen ha bärit in ved, men jag sade att jag kunde göra det och så ville jag komma ut lite. Hade solsken och ishalka men de gick så bra så. :)
 
Jag körde ett 30 minuters ben och rumppass och ett 30 minuters blandad helkropps pass.
 

Vi var ju i stan igår och jag tog då den dagen som en vilodag, men jag känner att jag helst inte vill ha några vilodagar.. Jag blir alldeles matt och känner hur jag kommer ur min träningsfas och det känns som att man måste börja om igen och det vill jag inte. Då kör jag hellre ett lätt och lugnt kanske fem minuters pass på mina "vilo" dagar istället. :)
 
________________________________________________________________________________________________
 

Jag köpte 2012 ett par svarta tränings mjukisbyxor från stadium när jag fick ett presentkort av pappa och Gunilla och tidigare så satt dessa träningsbyxor tajt och mudden kunde jag dra upp över naveln. Nu sitter dessa träningsbyxor löst och mudden glider ner från magen. Aj löv it! <3
 
I höstas så köpte jag och Åsa ett par svarta tajta jeans i storlek 40 ifrån Kappahl, och då satt dom så tajt så jag knappt kunde stänga dem och detta var precis vid mitt ärr från kejsarsnittet, men nu är dom så stor på mig att jag måste dra upp dem över naveln för att de ska sitta ordentligt. Så härligt när man börjar se resultat! :D
Nu får jag ta och spara ihop lite peninga istället så att jag kan gå på second hand och köpa mig ett par nya byxor! (Y)
 
_____________________________________________________________________________________________
 

Ja okej nu börjar det hära inlägget att bli väldigt långt men jag ska bara berätta om en till milestone som jag uppnått!
 
Tidigare så hängde magen efter förlossningen ner väldigt mycket till och med ner över f*ttan Men inte nu längre! :D Nu hänger inte ens magen ner och den har börjat dra ihop sig mer och jag älskart! <3
 
Nej nu ska jag alldeles strax börja med middagen!
Tänkte göra färsbiffar med brunsås och gräddstuvad vitkål till mig och älsken får rotfruktsgratäng till. Självklart blir det LCHF style! ;)
 
Nej nu dricka kaffe och sen börja med maten och tack ni som orkade läsa igenom hela det här långa inlägget! :)
 
- Over and Out -
Taggar: Hälsa, LCHF, träning;