Tips till fadrarna där ute!

Ett tips till alla män där ute som har barn tillsammans med sin partner (Och som du har ett förhållande med)! :)

När kvinnan skaffar barnvakt så att det är barnfritt för en gångs skull så är de inte för att MANNEN ska få göra vad HAN vill utan för att HON planerar att DE ska ha tid TILLSAMMANS och göra något Tillsammans!! :)

De blir sådana fruktansvärda många missförstånd annars där tex mannen väljer att göra något annat än spendera lite tid tillsammans med sin kvinna som gör kvinnan Mycket arg och ledsen. Om du sen undrar varför hon verkar lite off eller brydd, så beror det oftast på att detta missförstånd uppstått! ^^
 
Och eftersom mannen inte är någon tankeläsare (som många kvinnor tycks glömma bort) i sådana lägen tycker ju självklart kvinnan att det är uppenbart varför hon är arg/ledsen/off/brydd eller whatever humör hon är på! Men när mannen inte har någon aning om vad det kan vara som gjort henne på detta humör, ta till er detta tipset från mig!
 
Förresten! Jag ger detta tipset till alla människor där ute som är i ett förhållande! Oftast så vill kvinnan bara få spendera lite kvalitetstid tillsammans med sin kille/sambo/pojkvän/flickvän/fru/man osv! :)
 
(Vill bara klargöra att detta inte handlar om mig eller Henrik! Läste om en tjejkompis vars man inte förstod att hon ville spendera tid med honom när hon skaffat barnvakt så att de fick en kväll ledig en helg, utan han tog tiden till att spela wow istället vilket gjorde frun väldigt less och arg! Och han har förståss ingen aning om att hon är sur för att hon inte pratat med honom! Så nu vet ni det! Detta handlar inte om mig och Henrik utan om min tjejkompis och hennes man!)

God kväll på er alla där ute!
 
- Over and Out -

Kommentera inlägget här :